Onze Projecten

 Koinonia Street Children Project

 The light of Belgium

Hoop Festival

 Freedom Festival new

KOINONIA bijbelschool

Greatest Gift Festival

 shalom small

  

In samenwerking met

STADSGEBED

SHALOMFESTIVAL

 

 

 

Artikelen

 

 

 Freedom collage1

 

FREEDOOM-FESTIVAL Gent op 16 juli 2016

Gospelmuziek en “straatkinderen in Oeganda” gingen hand-in-hand tijdens het Freedomfestival op 16 juli dat plaats vond voor het Sint-Pietersstation in Gent. Het evenement ging dit jaar door het ten bate van het liefdadigheidsproject van Koinonia.

Vrijheid”, was het centrale thema op het podium en daarover vertelde de 20jarige Ella in haar eigen woorden als de eerste spreekster van de dag. Een sterke boodschap werd gegeven door alle sprekers, jong en oud, aangevuld met gospeloptredens, bands, dans en drama. 

Medewerkers verkochten eten en drank in kraampjes terwijl andere zorgden voor de kinderanimatie of gesprekken aanknoopten met de bezoekers, die van de zonnige dag genoten op de banken rondom. Mensen waren heel open voor een gesprek en bemoedigende woorden.  

Teams van verschillende kerken en nationaliteiten waren aanwezig op het plein doorheen de dag. Ze vulden elkaar aan in alle aspecten en schetsten een prachtig beeld van de kerk. 

Het evenement is een initiatief van Koinonia Ministries in samenwerking met Gospel Palace, Church of Pentecost en Evangelische Gentse gemeenten. 

Een bijzondere dank aan iedereen die bijdroeg door het plannen, mobiliseren, geven en bidden maandenlang of op de dag zelf; zonder u was dit niet mogelijk!

U kan steeds bijdragen aan het evenement, omhet evangelie verder te brengen of voor het straatkinderen project in Oeganda door een gift over te maken op de Koinonia rekening met IBAN: BE21 3631 1740 5103 Freedomfestival of BE09 3200 0913 6157 Straatkinderen project Oeganda.

U kan ons op Facebook volgen en/of u opgeven voor een volgende editie en/of evenement. Meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer foto's van het evenement:  Koinonia Facebook-pagina.

 Freedom collage2

Freedom collage 3

Freedom collage 4

Freedom Festival 2016

 

 

FREEDOMFESTIVAL GENT 2015 

Op zoek naar vrijheid?  Is het thema van het Freedomfestival die elke jaar op de eerste zaterdag van de Gentse feesten plaats vindt.

Echte vrijheid wordt jaarlijks uitgebeeld met muziek, zang, dans, ballonnen, kinderwerk en veel vreugde in de samenwerking van de variërend medewerkers uit de Gentse kerken, het Antwerps en overal in het land.  Toegankelijk uiteraard tot alle bewoners van Gent, bezoekers en voorbijgangers, heeft het Freedom Festival zijn plaats in de stad en het feesten van de stad gevonden, voor het Sint Pieters Station van 13u tot 21u.

    freedom festival koinonia  freedom3
 freedom festival koinonia

FREEDOMFestival in Ghent!

Die vrijheid is anders dan de vrij bepalend  term van het woord; ze vind haar definitie recht in de Bijbel en Gods doel met de mens. Lees onze boodschap.

De boodschap wordt ondersteund met hapjes en drankjes alsook T-shirts voor de vrijwilliger medewerkers.

Een openlucht en waarlijke verkondiging van de Blijde Boodschap en een gelegenheid tot daadwerkelijke eenheid!

CONTACTEER ONS voor meer informatie of Vrijwilligersaanvraag. 

 

freedom7

   freedom 8     

freedom festival brochure

 

 Steun ons op rekening BE21 3631 1740 5103.

  

 

 

small right photo

U kan NU inschrijven voor
KOINONIA BIJBELSCHOOL!

 

  AKTIES - Handel NU! 

  BEVRIJD ASIA BIBI PETITIE

  onderteken de petitie!

 

  BRENG ONZE MEISJES TERUG 

  onderteken de petitie!

 

  RED PASTOR SAEED

  onderteken de petitie!  

 

  KOPPEL VERRORDEELD TOT 
  DE DOODSTRAF

  onderteken de petitie!

 

 

 

template Joomla
DMC Firewall is a Joomla Security extension!
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok