Onze Projecten

 Koinonia Street Children Project

 The light of Belgium

Hoop Festival

 Freedom Festival new

KOINONIA bijbelschool

Greatest Gift Festival

 shalom small

  

In samenwerking met

STADSGEBED

SHALOMFESTIVAL

 

 

 

Artikelen

 

 

10 MILES

10 miles Antwerpen en de Kerk in de stad!

Als Christenen willen we ons laten zien tijdens deze jaarlijkse loopwedstrijd die heel Antwerpen op zijn kop zet. Men verwacht ook dit jaar meer dan 40.000 mensen die zullen meelopen op de Linkeroever, doorheen drie kilometer tunnels en de binnenstad. Wat een unieke gelegenheid om iets van het goede nieuws van Jezus te laten zien aan deze menigte mensen.

Daarom willen wij in het bijzonder onze jonge en ook wat oudere sportieve mensen en supporters in de kerk oproepen, hun loopschoenen en een bijzonder T-shirt aan te trekken. Laat ons samen kleur bekennen onder de 130000 mensen die ter gelegenheid van de 10 miles naar Antwerpen komen. Met een knalrood T-shirt zullen onze lopers en supporters verkondigen dat Jezus van Antwerpen houdt. Vooraan komt op het T-shirt “Jezus houdt van ‘A’” En op de achterkant van het T-shirt: “Keer God de rug niet toe!”Laten we ons deze zondag niet opsluiten in onze kerkgebouwen, maar Christus, de hoop die in ons leeft, zichtbaar maken in onze stad.

10 miles antwerp koinonia

 

Lopen, supporteren, traktaten en T-shirts

Ook de minder fitte mensen zijn hartelijk welkom om te komen supporteren en/of traktaten uit te delen langsheen het parcours. En ook de lopers kunnen af en toe wat bemoediging gebruiken op het lange parcours dat ze zullen afleggen.

Hoop voor hulp- en zendingsprojecten?

Indien u dit wenst, kunt u deze dag uw lopers laten sponsoren ten voordele van een hulp- of zendingsproject. Het staat u vrij die dag uw gemeenteleden aan te sporen om uw lopers te sponsoren met 10, 20, 50ct of 1€ of meer per km voor uw hulp- of zendingsproject in uw kerk. Lopen voor een goed doel, kan extra mensen aansporen om deel te nemen.

Medewerking en meer info

Neem contact op met ons, om uw medewerking te bevestigen, t-shirts en traktaten te bestellen of meer informatie te verkrijgen op het e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


T-shirt 2015 wijnrood BLACK

 

 

 

  

Light of Belgium 1

   U kan NU inschrijven voor
KOINONIA BIJBELSCHOOL!

  AKTIES - Handel NU!

  BEVRIJD ASIA BIBI PETITIE

  onderteken de petitie!

  BRENG ONZE MEISJES TERUG
  onderteken de petitie!

  RED PASTOR SAEED

  onderteken de petitie!

  

  KOPPEL VERRORDEELD TOT 
  DE DOODSTRAF

  onderteken de petitie!

 

shalom small 

IN PARTNERSHIP WITH

Belgian Coalition for Israel 
The Alliance for Peace 
in the Middle East
C'Axent
Bible Day
Pakistani Minority Aid

 

Pray for the Shalom of Jerusalem

 

 

 

template Joomla
DMC Firewall is a Joomla Security extension!
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok