Onze Projecten

 Koinonia Street Children Project

 The light of Belgium

Hoop Festival

 Freedom Festival new

KOINONIA bijbelschool

Greatest Gift Festival

 shalom small

  

In samenwerking met

STADSGEBED

SHALOMFESTIVAL

 

 

 

Artikelen

Freedom Festival 2018
verslag

‘VRIJHEID’ was de krachtige motor die het Freedom-festival voortstuwde en die geen mens onberoerd liet op zaterdag 15 juli 2018 op een zonovergoten Maria Hendrikaplein in Gent.

Een grote toevoeging aan de dag waren de iMove team met veel jongeren die net uit een camp bij kwam voegen op de dag, artiesten, sprekers en teams uit Belgie, Amerika, Afrika, Azie...

Een 22-jarige meisje, uit Gent, was de eerste sprekster van de dag die met veel
passie haar levensverhaal vertelde.

Drs Kevin & Leslie McNulty (VS), internationaal sprekers en oprichters van het
100-Tent-Project in Eurasia, deelde hun getuigenis vanuit het podium. Hij verloor als tiener zijn gehele familie aan de pest op vlucht voor hongersnood in hongersnood in Ierland. Hij moedigde en vuurde hij de vele aanwezigen aan.

Zang, dans en dramaoptredens wisselden af op het podium. De kleuren van de artiesten mengde met de geuren van het eten die in de verschillende stands verkocht werd en al in al was hemel door elke zintuig te proeven! Na elke toesprak en artistieke inbreng was het publiek ontroerd en vroegen mensen om persoonlijke contact.

Een internationaal Christen-sporters team werd op het podium geintervieuwd. De opdracht van Jezus Christus vereenigde mensen van verschillende kerken,
denominaties, kleuren, leeftijden en nationaliteiten! Teams uit Brussel, Kortrijk, Antwerpen, Gent, Wattripont en verder sloeg de handen in elkaar voor het podium, het opbouwen, de verkoop, het kinderwerk, het afbreken…

Het was overduidelijk te zien hoe open en toegankelijk de mensen waren. Ja,
de tijd is rijp om VRIJHEID te laten waaien.

Met veel veel dank aan de Church of Pentecost, Jezus Levend Water voor alle natiën, alle organisatieleden, de tal van artiesten en vrijwilligers, de bidders en de gevers!

Namens Koinonia Ministries en Gospel Palace

template Joomla
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok